Bitu Master hideg aszfalt keverék raklapos

(5 vásárlói értékelés)

95 000 Ft (74 803 Ft + ÁFA)

Leírás

Hideg aszfalt kátyúzó keverék kötőanyaga, a keverékben alkalmazott bitumen biztosítja hogy a szélsőséges időjárási viszonyok esetén sem következik be a kátyúzott felületen törés, csökkenti a repedés, felfagyás esélyének valószínűségét.

Anyagigény: 2cm-es rétegvastagság esetén kb. 50 kg / m2.

Felhordási hőmérséklet: optimális  0 °C-tól +40 °C-ig.

BITU MASTER kátyúzó keveréknek más hideg kátyúzó keverékekkel szemben nagy előnye, hogy a kötési reakció csak a bedolgozás folyamán keletkezett mechanikai igénybevétel, (pl. döngölés, vibrálás) hatására indul be és ezen speciális összetételnek köszönhetően a felhasználásig akár ömlesztett formában, szabad térben is tárolható akár 6 hónapig is lefedett állapotban. Mivel a levegő oxigénjének hatására sem károsodik egyhamar, nem köt meg, így nem szükséges zsákos, légmentes zárás, mely jelentős költségtényező, ezért használata egyszerűbb.

Részletes leírást és használati utasítást itt talál a termékhez: MEGTEKINTÉS

 

Raklaponként maximum 38 zsákot tudunk csomagolni és szállítani.

Egységár: 100 Ft/kg

Minden rendelés esetén 38 zsákonként 1db raklapot felszámol a rendszerünk, amelynek díja darabonként 2500 Ft.

Szállítási díjunk ezen felül 15000 Ft az ország bármely pontjára minden egyes megkezdett raklap esetén! Maximális terhelés a 35kg-os kiszerelésű zsákok esetén 39 zsák! A raklap bruttó tömege nem érheti el az 1000 kg-ot!

Raklaponként megengedett maximális nettó teherbírás, 38 zsák, azaz 950kg hideg aszfalt.

950 kg, azaz 1 raklap zsákos hideg aszfalt elegendő 19 m2 felület aszfaltozására 2cm-es vastagságban.

A termék 38 zsák 25kg-os hideg aszfaltot tartalmaz.

A BITU MASTER hidegaszfalt keverékünket agrár területen foglalatoskodó szervezeteknek is ajánljuk, hisz vásárlóink körében előszeretettel válasszák a mi általunk forgalmazott hideg aszfaltot, hisz kisebb-nagyobb igényeket egyaránt kiszolgálunk, a piacon az egyik leggazdaságosabb árat biztosítjuk Vásárlóinknak.

Természetesen a BITU MASTER csak akkor alkalmazható sikeresen, ha azt megfelelően előkészített, szakszerű technológiai munkák elvégzése után állunk neki. A kátyúzó keverék tömörítése a körülményektől függően rétegenként végezhető kézi döngölővel, lapvibrátorral vagy vibrohengerrel maximum 5cm-es vastag rétegenként. A keverékkel történő szakszerű kátyúzás a meghibásodott burkolatrész ideiglenes és/vagy végleges helyreállítását jelenti, ami függ az adott útszakasz terheltségi fokától.

Termékünk kapható továbbá ömlesztett kivitelben BIG BAG zsákban is, valamint nagyobb beruházásokhoz saját teherautónk tonnás mennyiségben is kiszállítja egyedi áron.

A Magyar Falu Programban  elszámolható, belterületi járdafelújítás anyagtámogatása kategóriában.

Bővebben: 1669/2018, (XII.10.) Kormány határozat alapján

A programot így is ismerheti: Magyar Falvak Program, Modern Falu Program, Modern Falvak Program

További információk

Tömeg 950 kg
Méretek 120 × 80 × 140 cm

Bitu Master hideg aszfalt keverék raklapos termékről 5 értékelés

 1. tóth lacika

  Tapasztalat jó lett, mert hát ki is hozták, gyorsan megcsináltuk, olcsóbbat máshoz nem találtam, frankó

 2. Miskolczi Dávid

  Egy hete érkezett meg raklapon, az MPL hozta, pár óra alatt be is dolgoztuk, könnyen kezelhető, megbízható korrekt ügyintézés és lényegesen kedvezőbb áron mint máshol, csak ajánlani tudom

 3. Kertész Ádám

  Térkövezni akartunk volna a ház előtti részt, de ez mellett döntöttünk és már nem bántuk meg, ajánlani tudom

 4. Toponár Béla

  Szevasztok! Topi vagyok, köszi megkaptam a cuccot, batya igazad volt, frankó lett a garázs, a tesókkal megcsináltuk, hidegaszfalt kell valakinek ajánlom őket, maszsiv lett a felület.

 5. K Zoltán

  Próbáltam már az anyagot. Jó minőségű és tartós is. A piacon található árak hoz képest is sokkal kedvezőbb az ára! A rendeléskor előre kellett fizetni de 3. napra már ki is szállítottá

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük